Massive Attack sluit Les Ardentes 2018 af

Massive Attack

Opnieuw een festivalaankondiging voor Massive Attack! Op 8 juli 2018 sluiten de Britten het Belgische festival Les Ardentes af.

Volgens de organisatie van Les Ardentes is het de enige show die Massive Attack in België speelt volgend jaar. Eerder deze week werd al bekend dat de band ook op de Spaanse festivalweide van Mad Cool te zien is.

Massive Attack

Massive Attack is een triphop groep uit de Britse plaats Bristol. De band is in 1988 opgericht door Robert del Naja (3D), Grant Marshall (Daddy G) en Andrew Vowles. (Mushroom) In 1991 bracht Massive Attack het debuutalbum ‘Blue Lines’ uit met daarop monsterhit ‘Unfinished Sympathy’. De EP ‘Ritual Spirit’ uit 2016 is het laatste wapenfeit van de Britse band. Met deze plaat deden ze een nagenoeg uitverkochte Europese tour.

Les Ardentes 2018

Les Ardentes 2018 vindt plaats van 5 tot en met 8 juli in het Belgische Luik. Met Massive Attack en Skepta zijn de eerste acts voor de komende editie bekend. Binnenkort volgen ongetwijfeld meer nieuwe namen. Tickets voor het Luikse festival zijn al verkrijgbaar via de website van het festival. Een ticket voor de volle vier dagen kost je tot 12 november €90,-. Daarna kost een ticket €125,-.  Een plekje op de camping kost je nog € 15,- extra.