3436

Mad Cool Festival 2018 komt met Massive Attack

Massive Attack

Voor de derde dag op rij maakt het Spaanse Festival Mad Cool een grote naam bekend! De Britse band Massive Attack zal in 2018 namelijk te zien zijn in Madrid.

Mad Cool Festival strooit met primeurs! Ook voor Massive Attack is het namelijk het eerste Europese festival van 2018. De Britten hebben nog iets goed te maken in Nederland. Afgelopen jaar cancelde ze namelijk het optreden op Down The Rabbit Hole. Het is nog even afwachten of ze in 2018 het optreden in komen halen.

Massive Attack

Massive Attack is een triphop groep uit de Britse plaats Bristol. De band is in 1988 opgericht door Robert del Naja (3D), Grant Marshall (Daddy G) en Andrew Vowles. (Mushroom) In 1991 brengt Massive Attack het debuutalbum ‘Blue Lines’ uit met daarop monsterhit ‘Unfinished Sympathy’. De EP ‘Ritual Spirit’ uit 2016 is het laatste wapenfeit van de Britse band. Met deze plaat deden ze een nagenoeg uitverkochte Europese tour.

Mad Cool Festival 2018

Foto: Sergio Albert

De derde editie van Mad Cool vindt plaats van 12 tot en met 14 juli in Madrid, Spanje. Voor de aankomende editie heeft de organisatie een nieuwe locatie geregeld. Concreet betekent dit maar liefst twee nieuwe podia en een verdubbeling van de bezoekerscapaciteit ten opzichte van voorgaande jaren. Tickets gaan binnenkort in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website. Benieuwd naar hoe het dit jaar was? Lees dan hier ons festivalrapport van Mad Cool Festival 2017!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2022

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 6-10 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.