Video: Noel Gallagher’s High Flying Birds op Isle Of Wight

noel gallagher youtube
noel gallagher youtube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds op Isle Of Wight’.

Het is alweer ruim drie jaar geleden dat we live van Noel Gallagher konden genieten, maar afgelopen vrijdag stond hij met zijn High Flying Birds in een uitverkocht Tivoli. Grote kans dat jij hem deze zomer ook ziet, want  hij heeft  optredens op onder andere Best Kept Secret, Roskilde, Hurricane, OpenAir St. Gallenen Rock Werchter in de agenda staan. Hoog tijd om op te warmen dus!

Noel Gallagher

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter die we natuurlijk allemaal kennen van Oasis, de legendarische band waarin hij samen met broertje Liam Gallagher speelde. In augustus 2009 besloot hij niet langer meer samen te kunnen werken met Liam en de band te verlaten. Hierna is hij onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een solocarrière begonnen. Deze maand kwam zijn nieuwe album Chasing Yesterday nog uit. Deze is ook gedeeltelijk terug te vinden in onze festivalafspeellijsten op YouTube en Spotify.

Festivalconcerten

Wil je nog meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!

%CODE1%