Een nieuwe Festileaks 50 met Tame Impala, Morrissey, Elbow, The Wombats en meer

Tame Impala
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van Tame Impala, Morrissey, Elbow, The Wombats en meer. Dus waar wacht je nog op?

Naar de Festileaks 50!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Festileaks 50 is ook de place-to-be om op de hoogte te blijven van alle nieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

What’s new(s)?

Het is weer genieten geblazen in de Festileaks 50! Want wat te denken van de officiële release van het nieuwe album Low In High School van Morrissey? Of de nieuwe singles van Noel Gallagher, Bastille en London Grammar? Ook Absynthe Minded, Empire of the Sun en Elbow zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. HOLY! The Wytches! Kimbra! Dave Budha! En nog veel meer dus. Ze wachten weer op je: vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem


Het is deze week alweer tijd voor de tweede kwartfinale. Morgen zal de tweede halvefinalist bekend zijn: Rage Against The Machine of Franz Ferdinand? Je hebt nog tot het einde van het weekend om je stem uit te brengen. De gehele lijst van deelnemers hebben we verzameld in Festileaks’ Festival Anthems!

Festileaks op Spotify

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal nageniet van je favoriete festivalacts? Check dan het overzicht van Festileaks’ Festivalacts Top 100. Ook kunnen jullie vanaf nu Best Tracks terugvinden op ons Spotify kanaal. Heb je je al geabonneerd op de Best Tracks van Pearl Jam bijvoorbeeld?

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!