The Libertines en meer naar Victorious Festival 2018

1215
Foto: Roger Sargent

Op Victorious Festival in Portsmouth kun je komend jaar uit je dak gaan op de beste Britpop. Het festival maakt vandaag bekend dat onder andere The Libertines en Kaiser Chiefs op de affiche staan.

Naast deze twee Britse bands maken Shed Seven en Lightning Seeds de affiche voor de vrijdagavond compleet. Meer acts voor het driedaagse festival volgen snel.

Victorious Festival vindt in het weekend na Lowlands. Grote kans dus dat een aantal van deze bands ook te zien zijn in Biddinghuizen. Van welke band hoop jij dat ze de Noordzee oversteken?

The Libertines

The Libertines is een Britse rockband rondom Pete Doherty en Carl Barat.  De band wordt in 1997 opgericht in Londen. In 2002 en 2004 brengt de band een studioalbum uit. Even lijkt het erop alsof het daar bij blijft. De tour rondom het tweede album The Libertines wordt namelijk gekenmerkt door het drugsgebruik van Doherty. Ook komt hij meerdere malen niet opdagen tijdens optredens. In 2014 valt dan ook het doek voor The Libertines. De bandleden focussen zich op soloprojecten. Gelukkig kwamen ze in 2010 in de vertrouwde formatie terug. Een reünieconcert op dubbelfestival Leeds & Reading bracht nieuw leven in de band.  In 2015 volgt het derde studioalbum waarmee de Britten ook op Best Kept Secret te zien zijn. Wil jij dit optreden terugkijken? Klik dan hier!

Victorious Festival 2018

Victorious Festival is een driedaags festival dat plaatsvindt in Portsmouth, Engeland. In 2018 kun je daar gaan genieten van onder ander Kaiser Chiefs en The Libertines. Op eerdere edities strikten ze bands als Elbow, Manic Street Preachers en Stereophonics. Het festival vindt plaats van 24 tot en met 26 augustus 2018. De early bird tickets kosten £25,00 of £30,00 per dag. Wil jij hierbij zijn? Ga dan snel naar de website!

Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.