The Prodigy, Liam Gallagher en meer naar Les Déferlantes 2018

Vandaag maakt Festival Les Déferlantes de eerste namen voor de editie van 2018 bekend. Onder andere The Prodigy en Liam Gallagher reizen in het weekend van Rock Werchter naar het Zuid-Franse festival af.

Het betekent voor The Prodigy de eerste bevestiging voor het komende festivalseizoen. Van Liam Gallagher was eerder al de komst naar Snowbombing en het Schotse TRNSMT bekend. Naast The Prodigy en Liam Gallagher zijn er nog 5 namen bekend gemaakt voor Festival Les Déferlantes. Ook Francis Cabrel, The Stranglers, Vianney, Portugal. The Man en Suprême NTM zijn namelijk te bewonderen op het festival.

Het festival vindt plaats van 7 t/m 10 juli. Omdat Rock Werchter in hetzelfde weekend plaatsvindt, is het goed mogelijk dat we een aantal van deze namen op het Belgische festival kunnen verwachten!

The Prodigy

The Prodigy draait al jaren mee op het hoogste niveau. De band ontstaat in 1990 in Essex, Engeland. Daar ontmoeten Keith Flint en Leeroy Thornhill de dj Liam Howlett. Op advies van die laatste voegt de MC Maxim Reality zich bij het drietal en de rest is geschiedenis. Met hits als ‘Voodoo People’, ‘Firestarter’, ‘Take Me To the Hospital‘ en ‘Smack My Bitch Up’ spelen de heren menig poptempel en festivalweide plat. Binnenkort treden de heren weer op in Nederland. Op 11 december staat de band namelijk in 013, Tilburg. Het concert is strak uitverkocht.

Les Déferlantes 2018

Festival Les Déferlantes 2018 vindt plaats van 7 tot en met 10 juli in het Zuid-Franse Argeles-Sur-Mer. Onder andere The Prodigy en Liam Gallagher reizen naar Zuid-Frankrijk af voor de twaalfde editie van het festival. Tickets voor een heel weekend zijn verkrijgbaar vanaf €125,-. Voor een weekendticket inclusief camping betaal je €145,-. Kijk voor meer informatie over Festival Les Déferlantes op de officiële website.