The Script rond Pinkpop en Werchter Boutique 2018 in Engeland

The Script

De Ierse softrockband The Script is tijdens het festivalseizoen in de buurt. Vandaag maakt de band bekend op 7 & 14 juni op te treden in Engelse steden Brandon & Tetbury. Pinkpop 2018 vindt plaats van 15 t/m 17 juni 2018 en Werchter Boutique op 16 juni, waardoor de band een kanshebber is voor beide festivals.

Het is geen vreemde gedachte dat The Script als sub-headliner aansluit tijdens Werchter Boutique, waar Bruno Mars dit jaar als headliner staat. Ook is de band een geliefde gast op Pinkpop, waar zij vier keer eerder optraden. Hoewel de heren al optredens in Nederland en België op de planning hebben staan (15 & 16 maart Ziggo Dome, 17 maart Vorst National), zijn er vooralsnog geen festivals terug te vinden op hun tourschema.

The Script

the script
the script

De Ierse rockband werd opgericht in het jaar 2001 te Dublin. De band bestaat uit leadzanger en toetsenist Danny O’Donoghue, gitarist Mark Sheehan en drummer Glen Power. We kennen de heren natuurlijk allemaal van de hitsingles ‘The Man Who Can’t Be Moved’ en ‘Breakeven’. The Script heeft ondertussen wel bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Het nieuwste en vijfde studioalbum, Freedom Child, is onlangs verschenen. Hierop is onder meer hitsingle ‘Rain’ te vinden.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen