Werchter Boutique 2018 presenteert Bruno Mars

Bruno Mars komt naar België! De Hawaiiaanse superster komt in de zomer van 2018 naar Werchter Boutique. Het optreden vindt plaats op 16 juni.

Met het optreden op 16 juni worden ook de geruchten voor andere festivals aangewakkerd. Het optreden van Bruno Mars op Werchter Boutique valt namelijk midden in het Pinkpop-weekend. Zien we de superster terug in Landgraaf?

In 2017 tourde Bruno Mars nog langs ’s werelds grootste zalen met zijn ‘The 24K Magic World Tour’. Deze tour krijgt een vervolg op de festivals. De show op Werchter Boutique staat namelijk niet op zichzelf. Eerder werd de zanger al aangekondigd voor British Summer Time en Rock in Rio. Vandaag zijn daar ook nog optredens op Pinkpop, Roskilde en het Poolse Open’er aan toegevoegd. Bruno is on fire!

Bruno Mars

De uit Hawaii afkomstige popzanger had, voor hij aan zijn solo carrière begon, al gewerkt aan nummer 1-hits van artiesten als B.o.B. en Cee Lo Green. In 2010 verscheen zijn eerste EP waarmee hij hit na hit scoorde. Billionaire, Marry You en Uptown Funk is maar een kleine greep uit zijn oeuvre. De Amerikaan gaat op het podium helemaal los met getrainde danspasjes en hoge uithalen.

Werchter Boutique 2018

Werchter Boutique

Werchter Boutique vindt komend jaar plaats op 16 juni. Net als eerdere edities wordt het terrein van Rock Werchter gebruikt voor het festival. Bruno Mars is de opvolger van Robbie Williams, die in 2017 op het Vlaamse festival stond. Werchter Boutique kende in het verleden headliners als Madonna, Muse, Metallica en Prince. Informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.