Trondheim Rocks 2018 komt met Volbeat en meer

Volbeat
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Trondheim Rocks presenteert het eerste deel van het affiche. Daarop vinden we onder meer Volbeat, Iron Maiden en Sabaton.

Trondheim Rocks presenteert dit jaar Iron Maiden en Volbeat als headliners. Iron Maiden verlengt de al geplande festivaltournee met het Noorse festival. Voor Volbeat is de show een van de eerste optredens voor komend jaar. De band werd tot dusver enkel voor Provinssi aangekondigd. Het is nu de vraag of we de Denen komende zomer ook in Nederland of België terug zien.

Volbeat

De eerste festivalshows van Volbeat staan! De Deense rockers zijn uitgegroeid tot een band van headlineformaat. In 2016 stond Volbeat bovenaan de affiches  van Graspop, FortaRock en Rock am Ring en wist de band de status van headliner helemaal waar te maken. Eerder dit jaar gaf de groep een overdonderend optreden op het Eindhovense Strijp-S om hun status nogmaals te onderstrepen. Volbeat bracht zes studioalbums uit en is bekend door hits zoals ‘Lola Montez’, ‘Still Counting’ en ‘Heaven Nor Hell’. Zien we de groep ook terug in Nederland en/of België?

Trondheim Rocks 2018

Trondheim Rocks is een nieuw festival dat plaatsvindt in het midden van Noorwegen. Het festival focust vooral op hardrock- en metalbands. Met Volbeat en Iron Maiden als headliners komen fans van die genres zeker aan hun trekken. Het festival wordt gehouden op 2 en 3 juni, aan het begin van het festivalseizoen. Kaarten voor het festival zijn te krijgen vanaf omgerekend ongeveer €205,- via het Noorse Ticketmaster.