Vrouw koopt Microsoft Outlook in plaats van kaart voor Outlook Festival

Het beste verhaal van dit weekend komt uit Kroatië. Daar kocht een vrouw geen tickets voor Outlook Festival, maar het computerprogramma Microsoft Outlook.

Toen de vrouw achter haar pijnlijke beslissing kwam, aarzelde ze niet om een boze mail naar Outlook Festival te sturen. Volgens de vrouw is gaat het duidelijk om misleiding. Het festival zelf kon wel lachen om de vergissing. Zij plaatsten de mail daarom (anoniem) op de Facebook-pagina.

Ook in de reacties op de facebookpost wordt flink gelachen met de vergissing. Deze vrouw is namelijk niet de enige die een computerprogramma verward met een festival:

Of die keer toen je een appeltaart wilde bakken, maar dat niet verliep zoals gepland:

Outlook Festival 2018

Outlook Festival wordt komend jaar gehouden van 5 tot en met 9 september. De eerste namen voor komende editie zijn nog niet onthult. Op eerdere edities stonden onder andere Dizzee Rascal en DJ Shadow op het programma. Van een feestje ben je dus verzekerd als je kaarten koopt. Tickets voor het festival zijn al wel te koop via de website van het festival.

Het festival wordt gehouden op een verlaten fort uit de 19e eeuw. Terwijl je uitkijkt over de Adriatische zee vinden de beste feestjes plaats op het strand en zijn er talloze feesten op jachten. Genoeg redenen om het festival op de festival bucketlist te plaatsen dus!