Wie hoort er volgens jullie thuis op het Pinkpop-dancepodium?

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Jan Smeets heeft op het Duitse Lollapalooza Berlin ideeën opgedaan voor een overdekt dancepodium op Pinkpop 2018. Mocht de stage er daadwerkelijk komen, dan heeft dat natuurlijk de nodige invloed op de programmering. Hebben jullie tips voor Jan wie daar opgesteld zou moeten worden? Laat het ons nu weten!

Dat dance een groot en belangrijk genre is dat ook festivals verovert, mag duidelijk zijn. Inmiddels lijkt dus ook het Limburgse festival voor de charmes van het genre te vallen. Veel kan de festivaldirecteur nog niet zeggen over het nieuwe podium, maar dat de stage overdekt wordt, lijkt al zeker. Ben jij wel in voor een potje dampende beats? Of laat je het liefst verblinden door licht- en lasershows? Laat ons dan weten welke dance-acts jij zou willen zien op Pinkpop 2018.

Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en niet tijdens Pinksteren. Dit jaar zijn Foo Fighters en Bruno Mars de headliners die het festival al bekend heeft gemaakt. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari onthuld. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari.

Kun jij niet wachten tot het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de line-up.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen