Artist Quiz: hoe goed ken jij The National?

1142
The National
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Down The Rabbit Hole 2016)

The National is ongetwijfeld één van de meest succesvolle indiebands van de afgelopen jaren. Met tal van albums, die allemaal lovend beoordeeld werden, mogen zij zich tot de muzikale top rekenen. Maar hoeveel weet jij eigenlijk van de band? Doe de quiz en test jouw kennis!

Ken jij alle albums van The National van voor tot achteren? Heb jij ze al meerdere keren live gezien? En heb jij Sleep Well Beast al sinds de release op repeat staan? Dan ben jij een echte fan. Maar ken je de band ook écht goed? Met de Artist Quiz test jij jouw kennis. Laat maar eens zien hoe goed jij The National kent!

Artist Quiz

The National

The National
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De vijfkoppige band The National werd in 1999 opgericht in Cincinnatti, Ohio. De band brak echter pas door in 2007, met dank aan het succesvolle album Boxer. Onlangs brachten zij alweer hun zevende studioalbum uit, Sleep Well Beast. Het album is de opvolger van Trouble Will Find Me, dat in 2013 uitkwam. Ter ere van het nieuwe album touren de Amerikanen de aankomende paar maanden de hele wereld rond.

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.