Avenged Sevenfold, Tool en meer naar Northern Invasion 2018

De eerste namen voor Amerikaanse festival Northern Invasion 2018. Onder meer Avenged Sevenfold en Tool zullen op het programma staan.

Met deze aankondiging staat het eerste optreden voor Tool op het programma. Maken zij in de zomer ook de oversteek naar Europa? Naast Avenged Sevenfold en Tool werden er nog 36 andere namen bekend gemaakt. Hieronder is het complete affiche te zien.

Tool

 

Tool is afkomstig uit Los Angeles, Amerika. De rock- en metalband bracht hun eerste EP uit in 1992, waarop meteen hun eerste twee hits te vinden waren. Niet veel later volgt een vol album. Na het uitbrengen van hun album werden de mannen van Tool geboekt voor het Amerikaanse festival Lollapalooza. Ook stond de band op de eerste editie van Lowlands in 1993. Inmiddels heeft de band vijf albums uitgebracht waarvan het laatste dateert uit 2006. Maken de mannen van Tool de oversteek naar Europa komende zomer?

Northern Invasion 2018

Het Amerikaanse festival vind jaarlijks plaats in de staat Wisconsin. Er zijn elk jaar grote namen te vinden van voornamelijk rock- en metalbands. In 2017 stonden onder meer Kid Rock en Soundgarden op het programma. Komend jaar staan acts als Avenged Sevenfold en Tool op de planken van het festival staan. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site.