Dit is volgens jullie het Beste Festival Anthem ooit gemaakt

Beste Festival Anthem finale

In de rubriek Beste Festival Anthem zoekt Festileaks samen met jou naar naar het ultieme festivalnummer. Na een maandenlange strijd waarin de crème de la crème onder de artiesten het met elkaar uitvochten, is slechts één nummer overgebleven. ‘In The End’ van Linkin Park is volgens jullie het allerbeste Festival Anthem.

‘In The End’ van Linkin Park

‘In The End’ brengt ons terug naar de tijd van Hybrid Theory, het debuutalbum van Linkin Park. Frontman Chester Bennington bezingt de problemen uit zijn jeugd en is daarmee verantwoordelijk voor de grootste hit van de band. Wanneer het alom bekende pianodeuntje van het podium af komt, raast het enthousiasme onmiddellijk door het publiek. Wanneer Chester uithaalt voor het refrein zingt ie-der-een mee: “In the end, it doens’t even matter!”

Beste Festival Anthem op Spotify

Jullie hebben massaal gereageerd op onze oproep tot het nomineren van jouw ultieme festival anthem. We hebben alle nummers die zich geplaatst hebben voor de competitie verzameld in de ultieme festival playlist: Festileaks’ Festival Anthems. Wil je ook tijdens de koude wintermaanden in de festivalstemming blijven? Abonneer je dan nu!

Wedstrijdschema

beste festival anthem knock out fase week 27

Het was een zware strijd! Bijna een jaar lang heeft de zoektocht geduurd en nu hebben we eindelijk een winnaar. Benieuwd hoe ver jouw nominatie het heeft weten te schoppen? Bekijk dan hierboven alle deelnemers aan de competitie. Kun jij je vinden in deze uitslag?