Beste Festival Anthem

beste festival anthem knock out fase week 25

In de rubriek Beste Festival Anthem is Festileaks samen met jou op zoek naar hét ultieme festivalnummer. Jullie hebben massaal gereageerd op onze oproep tot het nomineren van jouw ultieme festival anthem. De competitie is van start gegaan met 64 nummers.

Om zeker te zijn van een eerlijke wedstrijd, hebben we – net als bij de UEFA Champions League – een ‘draw’ gehouden. Op maandag 30 januari is vervolgens de strijd officieel van start gaan. Inmiddels hebben we de poulefase met zestien groepen van vier songs ook achter ons gelaten. Voor de 1/16 finales zullen elke week vechten twee kandidaten het tegen elkaar opnemen. Het nummer met de meeste stemmen kwalificeert zich voor de 1/8 finales, die begin september zullen plaatsvinden.

In één oogopslag

Poule indeling a-hpoule indeling i-p

Volgen van de competitie

We hebben alle nummers die zich geplaatst hebben voor de competitie verzameld in de ultieme Spotify playlist: Festileaks’ Festival Anthems. Wil je op de hoogte blijven van het verloop van deze competitie? Abonneer je dan nu! Geniet je liever van beeld én geluid? Check dan ons YouTube-kanaal. Je vindt daar niet alleen alle nummers uit deze competitie, maar nog veel meer! Je kunt daar dus genieten van legendarische festivalconcerten, herinneringen ophalen aan afgelopen festivalzomer of opwarmen voor wat nog komen gaat!