Advertisement

Extrema Outdoor Belgium 2018 op 18, 19 en 20 mei

Shots by NACHTSCHADUW

Festivalliefhebbers opgelet! Extrema Outdoor Belgium vindt volgend jaar plaats op 18, 19 en 20 mei. Het festival valt traditiegetrouw samen met het Pinksterweekend.

Op de eerste namen moeten we nog even wachten, maar de organisatie kan al wel een aantal dingen verklappen. Onder andere een nieuw podium en een upgrade van de afterparty op de camping vallen onder de nieuwe plannen van het festival. Dat belooft veel goeds voor het Belgische festival. Meer informatie over Extrema Outdoor Belgium vindt je op de website. Je kunt je ook al attenden op het Facebook event.

Vorig jaar speelden er al artiesten als Sven Väth, Jeff Mills, Nina Kraviz, Ben Klock, Joris Voorn en Mind Against. Benieuwd naar het affiche van 2018? Houd onze Facebook en App goed in de gaten. Wij houden je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Extrema Outdoor Belgium 2018

Shots by NACHTSCHADUW

Het Belgische festival vindt volgend jaar plaats op 18 tot en met 20 mei aan het recreatiestrand Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren, vlakbij Hasselt. Dagtickets scoor je vanaf €49 en Holiday Tickets (3 dagen inclusief camping) zijn verkrijgbaar vanaf €109 in de pre line-up ticketverkoop. Wil jij dit festival niet missen? Op woensdag 13 december om 18.30 koop jij hier je tickets. Na de pre line-up ticketverkoop wordt ieder ticket €10 duurder.

XO Belgium (Extrema Outdoor) Logo

XO Belgium (Extrema Outdoor) 2024

Locatie
België
Houthalen-Helchteren, België
Datum 17-19 mei 2024
Line-up
Amelie Lens
Paul Kalkbrenner
Dixon
Tickets Kopen