The War On Drugs bracht dit jaar het album A Deeper Understanding uit en liet daarmee vele fans hopen op een nieuwe tour. Dit najaar zijn ze op clubtour, maar gelukkig staan ook de eerste festivals voor 2018 al gepland. Een mooi moment om terug te blikken op het optreden van Down The Rabbit Hole 2015. 

Voor de heren uit Philadelphia was het hun allereerste headlinershow ooit. De lucht keerde vuurrood en het werd een bijzonder optreden. Radiohit ‘Red Eyes’ kwam er extra mooi uit. Inmiddels hebben ze bewezen headlinerwaardig te zijn en staan ze op het wensenlijstje van menig bezoeker.

The War On Drugs

De Amerikaanse indierockband The War On Drugs heeft met hun recentste album de critici blij gemaakt. A Deeper Understanding werd op 25 augustus 2017 uitgebracht. “Zelfs Springsteen maakt ze niet zo mooi”, schrijft OOR in zijn recensie van het album.