Imagine Dragons naar FM4 Frequency 2018

1646

Een nieuwe naam voor het Oostenrijkse FM4 Frequency! De Amerikaanse rockband Imagine Dragons is de laatste headliner voor het festival.

Vorige week maakte het festival ook al een reeks nieuwe namen bekend. Toen werden Gorillaz, Kygo, Macklemore, Netsky en Mando Diao aan het programma toegevoegd. Frequency is een interessant festival voor mensen die naar Pukkelpop of Lowlands gaan. De festivals vinden in dezelfde periode plaats en deelden vorig jaar Mumford & Sons, Billy Talent, At The Drive In en Moderat.

Imagine Dragons

De Amerikaanse alternative-/poprockband Imagine Dragons bestaat uit vier leden en werd in 2008 in Las Vegas opgericht. In 2012 verkregen ze internationale bekendheid met de single ‘It’s Time’. Inmiddels is de band niet meer van de Europese festivalpodia weg te denken. Met hits als ‘Radioactive’ en ‘Demons’ zetten ze de festivalweide met gemak op zijn kop. Hun fonkelnieuwe album Evolve bouwt voort op het bestaande repertoire, maar dan met wat meer elektronische invloeden. De titel staat volgens zanger Dan Reynolds symbool voor de evolutie die de band na de eerste twee albums heeft doorgemaakt.

FM4 Frequency 2018

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Het FM4 Frequency festival wordt jaarlijks gehouden in de buurt van Sankt Pölten, Oostenrijk. Dit jaar vindt het festival plaats van 16 tot en met 19 augustus. Het festival gaat in dezelfde periode als Lowlands en Pukkelpop van start. Voorgaande edities hebben al bewezen dat deze festivals namen kunnen delen.

Frequency staat bekend om de opsplitsing van het Daypark en Nightpark. Daypark kenmerkt zich door het grote buitenpodium en het festivalgevoel dat dit met zich mee brengt. Daarentegen vindt Nightpark plaats in hallen en loodsen waar je met een bus naartoe kunt reizen. Vorig jaar stonden onder andere Placebo, Mumford & Sons, Rise Against en Wiz Khalifa op het festival. Tickets voor het festival zijn inmiddels verkrijgbaar.

Vorig jaar was Festileaks ook aanwezig op FM4 Frequency. Wil je weten hoe dat was? Check het festivalrapport! Klinkt aantrekkelijk? Festival.Travel organiseert meerdere reizen vanuit Nederland en België naar dit mooie festival!

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.