London Grammar, Wolf Alice, Netsky en meer naar Electric Castle 2018

Foto: Electric Castle 2017

Van 18 tot en met 22 juli wordt het Roemeense Bánffy kasteel weer omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van Electric Castle. Onder meer London Grammar, Wolf Alice en Netsky behoren tot de eerste namen.

Daarnaast zijn ook onder andere Damian Marley, JP Cooper, The Horrors en San Holo van de partij op de zesde editie van het Roemeense festival.

De complete rij met namen die vandaag bekend zijn gemaakt check je hieronder:

London Grammar

london grammar
Het debuutalbum If You Wait van de Britse band London Grammar wordt in 2013 met open armen ontvangen door menig indieliefhebber. De muziek van de band klinkt verfrissend en verdient vergelijkingen met bands als The xx en Florence + The Machine. De indieband staat sinds 2014 tevens in Top 2000 met haar single ‘Strong’. Een indrukwekkende start dus, maar toch loopt nog niet alles volgens plan. Frontvrouw Hannah Reid kampt tijdens hun tour vaak met stemproblemen, waardoor veel shows worden gecanceld. Gelukkig kwam de band sterk terug. Het Britse trio geniet van het succes van tweede album Truth Is a Beautiful Thing, Reid’s stemproblemen zijn opgelost en de band oogt een stuk zelfverzekerder. London Grammar is klaar om iedereen weg te blazen!

Electric Castle 2018

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks 

Van 18 tot en met 22 juli wordt het prachtige Bonțida Bánffy Castle in Bonțida, een dorp in Oost-Roemenië, weer omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van Electric Castle. Op dit bijzondere terrein kun je naast muziek ook leren over kunst en technologie. Hoewel de muzikale line-up vooral uit dancemuziek bestaat, krijgen ook andere genres de kans om op te treden. In 2017 stonden bijvoorbeeld nog Franz Ferdinand en Alt-J op het programma.

Tickets voor 2018 gaan nog tot 22 december over de toonbank voor 82 euro.

ELECTRIC CASTLE TICKETS

 

Electric Castle Logo

Electric Castle 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 17-21 juli 2024
Tickets Kopen