The Hives, My Baby en meer voor Dauwpop 2018

My Baby
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nieuwe namen voor Dauwpop 2018. De organisatie heeft onlangs de komst van onder meer The Hives en My Baby aangekondigd.

Naast shows van bovenstaande namen weet het festival zich verzekerd van optredens van nog 7 andere acts. Ook HAEVN, Pyrodox, Daisy, Snareskin, Puinhoop Kollektiv, Crooxs en Nana Adjoa zijn toegevoegd aan het affiche.

De nieuwe namen voegen zich in een klinkende rij acts. Op 26 mei is Kensington de headliner van dienst, maar daarbij blijft het niet. Dauwpop voegde eerder ook al namen als Dotan, Triggerfinger en Lil Kleine toe aan de line-up. Het voorlopige affiche ziet er daardoor als volgt uit:

Dauwpop 2018

Foto: Kamiel Scholten

Dauwpop vindt jaarlijks plaats op hemelvaartsdag. In 2018 wordt daar echter een uitzondering op gemaakt: het festival valt dan namelijk op zaterdag 26 mei. Met 5 goed gevulde podia is het festival elk jaar weer een groot succes. Dit jaar zijn onder andere Kensington, The Hives, Triggerfinger en Dotan te bewonderen. Tickets zijn al geruime tijd in de verkoop en gaan over de toonbank voor € 52,-. Voor een betere impressie van het festival kun je het festivalrapport van afgelopen jaar bekijken. Wil je meer formatie over het festival? Kijk dan op de officiële festivalwebsite.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2024

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen