Arcade Fire, The War On Drugs en meer in juli in Amerika

Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het Amerikaanse festival Forecastle 2018 heeft zojuist haar line-up bekend gemaakt. Onder meer Arcade Fire en The War On Drugs staan daar op het affiche.

Forecastle festival vind een week na Rock Werchter plaats. De kans dat de namen in deze periode ook nog in Europa te zien zullen zijn is daarmee erg klein.

Met deze bevestigingen kunnen we ook een streep zetten door onder meer Courtney Barnett, Father John Misty en Modest Mouse. De complete line-up van het festival is te zien op het affiche hieronder.

Arcade Fire

Arcade Fire

Arcade Fire ontstond in 2003 in Montreal, Canada. Ze brachten in die tijd al vijf albums uit. Met het album The Suburbs wonnen ze in 2011 een Grammy. In 2014 speelden ze tijdens de storm op Pinkpop een legendarisch optreden, waarna ze ook werden uitgeroepen tot Beste Festivalact van het Jaar. Afgelopen zomer was de band onder andere te vinden op de mainstages van Rock Werchter en Best Kept Secret. In 2018 trekt de band opnieuw langs de festivals. Waar hoop jij Arcade Fire te zien?

Forecastle 2018

Het Amerikaanse festival Forecastle vind dit jaar plaats van 13 t/m 15 juli. Dit is een week na het Rock Werchter weekend. Acts zijn daardoor waarschijnlijk niet op beide festivals te vinden. Afgelopen jaar stonden onder meer LCD Soundsystem en Weezer op het programma. Dit jaar kun je er onder meer genieten van optredens van Arcade Fire en The War On Drugs. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalsite.