Arctic Monkeys komt naar de festivals! Firefly 2018 Music Festival bevestigt de komst van de heren uit Sheffield. Eerder leek Arctic Monkeys het zelf al te bevestigen, maar dat werd weer verwijderd. Volgens de circulerende tourdata staat de band ook op Best Kept Secret en Rock Werchter. 

Naast Arctic Monkeys zijn ook onder andere Kendrick Lamar, Eminem, Royal Blood en Martin Garrix van de partij op het Amerikaanse festival. Firefly 2018 vindt plaats van 14 tot en met 17 juni en daarmee zijn de namen op het affiche afvallers voor Pinkpop. Zo ziet de complete line-up van Firefly er uit:

Arctic Monkeys

arctic monkeys

De Britse indierockband rondom frontman Alex Turner zag voor het eerst het licht in 2002 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd. De heren hebben tot nu toe vijf albums geproduceerd en daar komt over een tijdje dus een zesde bij. Dat mag onderhand ook wel: het meest recente album AM dateert alweer uit 2013. Met dat album stond Arctic Monkeys op onder andere Pinkpop en Rock Werchter.

Firefly Music Festival 2018

Firefly Music Festival is een vierdaags evenement gehouden in Dover, Delaware. Dit jaar vindt het festival zoals gezegd plaats van 14 tot en met 17 juni. Eerder stonden artiesten als Muse, Bob Dylan Kings of Leon, Florence + The Machine, Mumford & Sons en DeadMau5 op de affiche. Tickets zijn te koop vanaf 269 dollar via de website van het festival.