Chef’Special en Miss Montreal naar ParkCity Live 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

ParkCity Live heeft de eerste namen bekend gemaakt. Onder andere Chef’Special en Miss Montreal zijn komende zomer in het Limburgse Heerlen te zien.

ParkCity Live vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli. Chef’Special staat de eerste dag op de planken en een dag later is Miss Montreal te zien in het idyllische Park Bekkerveld.

Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop van ParkCity Live en tot die tijd krijgen we iedere dag nieuwe namen voorgeschoteld. Dat maakt de organisatie van het Limburgse festival bekend op hun Facebookpagina. In totaal treden er zo’n 60 artiesten op, verdeeld over 4 podia en 2 dagen.

Chef’Special

https://www.youtube.com/watch?v=nLQFjg1UIac

De Haarlemse band Chef’Special werd in 2008 opgericht door 5 vrienden. Na eerste EP Hungry kwam in 2011 het eerste studioalbum One For The Mrs. uit. In de jaren daarna brachten de Haarlemmers nog 3 albums uit, waarvan Amigo het meest recent is. In de afgelopen jaren is de band met hitsingles ‘In Your Arms’, ‘Amigo’ en ‘Try Again’ gegroeid tot één van de populairste band van het land. Ze zijn dan ook een zeer graag geziene gast op de festivals.

ParkCity Live 2018

ParkCity Live vindt dit jaar plaats op 30 juni en 1 juli in het Limburgse Heerlen. Sinds de eerste editie in 2010 weet het festival elk jaar weer een aantal grote namen te strikken. Met de bevestigingen van onder meer Chef’Special en Miss Montreal belooft ook de editie van 2018 weer een feest te gaan worden. De early-bird tickets gaan aanstaande zaterdag (20 januari) in de verkoop. Weekendtickets zijn te verkrijgen voor € 59,50, en voor kinderen krijgen korting. Zodra de early bird-tickets uitverkocht zijn, betaal je €69,50 voor een weekendticket. Dagtickets kunnen pas op een later moment aangeschaft worden. Voor meer informatie over de ticketverkoop en het festival kun je terecht op de officiële website.