Dua Lipa naar Orange Warsaw 2018

Het Poolse festival Orange Warsaw heeft een volgende aankondiging gedaan. Niemand minder dan Dua Lipa is begin juni in Warschau te bewonderen!

Dua Lipa voegt zich bij een mooi rijtje namen. Eerder maakte de organisatie van Orange Warsaw namelijk al de komst van Florence + The Machine, Sam Smith, LCD Soundsystem en Tyler, The Creator bekend.

Het betekent voor Dua Lipa de eerste festivalaankondiging van 2018. Zal de Britse schone ook iets dichter bij huis te bewonderen zijn? Met deze bevestiging lijkt Pinkpop, dat twee weken later plaatsvindt, in ieder geval een zeer goede kanshebber. Rock Werchter lijkt iets minder voor de hand te liggen. Dua Lipa prijkte daar immers afgelopen jaar ook al op het affiche.

Dua Lipa

De Britse zangeres Dua Lipa werd in Londen geboren als kind van gevluchte Albanese ouders. Ze debuteerde in 2015 met haar single ‘New Love’. De echte doorbraak kwam bij haar tweede single ‘Be The One’. In de afgelopen 2 jaar is het hard gegaan. Afgelopen jaar kwam het debuutalbum Dua Lipa uit met onder meer hits als ‘Hotter Than Hell’ en ‘New Rules’. Een wereldwijde tour volgde, wat haar afgelopen november ook naar uitverkochte AFAS Live bracht. En er lijkt nu dus ook weer een Europese festivaltour aan te komen!

Orange Warsaw Festival 2018

Orange Warsaw vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juni in de Poolse hoofdstad Warschau. Vorig jaar waren Kodaline, Martin Garrix en Years & Years de grote publiekstrekkers op het festival. Voor de aankomende editie staan onder meer Florence + The Machine, Sam Smith, LCD Soundsystem en Dua Lipa op de affiche. De ticketverkoop is inmiddels gestart en voor ongeveer €90 ben je er al bij!

Orange Warsaw Festival Logo

Orange Warsaw Festival 2018

Locatie
Polen
Warsaw, Polen
Datum 1-2 juni 2018
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.