Orange Warsaw 2018 strikt onder meer Florence + The Machine

Nog een festivaloptreden voor Florence + The Machine! Orange Warsaw weet daarnaast ook Sam Smith, LCD Soundsystem en Tyler, The Creator te strikken.

En daarmee zijn de eerste namen voor Orange Warsaw 2018 bekend. Met de aankondiging van Florence + The Machine heeft de organisatie een vette vis binnen weten te hengelen. Tot nu toe is de band rondom zangeres Florence Welsh verder alleen aangekondigd voor het Duitse Melt! Festival. De directeur van Melt! wist bovendien te melden dat een festivaloptreden van Florence + The Machine in 2018 vrij exclusief is. Gaan wij de band ook nog dichter bij huis mogen aanschouwen? Laten we het hopen.

Florence + The Machine

Florence + The Machine

De Britse band Florence + The Machine brak door dankzij het welbekende SXSW Festival. Festivaloptredens op onder meer Glastonbury en Reading & Leeds Festival waren het gevolg. Daarna ging het snel. Het debuutalbum Lungs, met daarop hits als ‘Kiss With a Fist’ en ‘You’ve Got The Love’, was een doorslaand succes. Inmiddels heeft de band drie studioalbums op zak met daarop een arsenaal aan meezingers. Daarnaast is Florence Welch een geboren en getogen frontfrouw. Tijdens de energieke optredens rent ze van links naar rechts over het podium, knuffelt ze het publiek en predikt ze wereldvrede en liefde voor de medemens. Dit alles maakt dat zij één van de meest invloedrijke vrouwen is in de hedendaagse muziekindustrie.

Orange Warsaw Festival 2018

Orange Warsaw vindt volgend jaar plaats op 1 en 2 juni in de Poolse hoofdstad Warschau. Vorig jaar waren Kodaline, Martin Garrix en Years & Years de grote publiekstrekkers op het festival. Voor de aankomende editie is inmiddels bekend geworden dat onder meer Florence + The Machine, Sam Smith en LCD Soundsystem optredens geven. De ticketverkoop start 4 december en voor ongeveer €90 ben je er al bij!

Orange Warsaw Festival Logo

Orange Warsaw Festival 2016

Locatie
Polen
Warsaw, Polen
Datum 3-4 juni 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.