Kraantje Pappie, My Baby en meer naar Nirwana Tuinfeest 2018

Kraantje Pappie Paaspop
Foto: Jostijn Ligtvoet (Paaspop 2017)

De eerste namen voor Nirwana Tuinfeest 2018 zijn bekend. Niemand minder dan Kraantje Pappie, My Baby, Vuur, MOOON en Tusky reizen af naar het Brabantse Lierop.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels van start gegaan. De organisatie laat daarnaast weten dat er de komende weken nog meer namen te verwachten zijn. Geen zin om af te reizen naar Brabant? Dan kun je ook naar het noorden van Nederland. Alle bevestigde acts staan dit jaar ook op Eurosonic Noorderslag.

Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen, beter bekend als Kraantje Pappie is een Nederlandse rapper. Met maar liefst 6 albums en meerdere EP’s op zak is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop-scene. Met hits als ‘Waar Is Kraan?’, ‘De Feesttent’ en het meer recente ‘Pompen’ is Kraantje Pappie een graag geziene gast op de Nederlandse festivals. Ook in 2018 wordt zijn festivalagenda steeds voller.

Nirwana Tuinfeest 2018

Nirwana Tuinfeest 2018 vindt plaats op 10, 11 en 12 augustus in het Brabantse Lierop. Het festival wordt voor de 43e keer gehouden. Afgelopen jaar stonden onder andere White Lies, The Hives, De Staat en Dewolff op het programma. Tickets voor het festival zijn te koop via de website. Een dagkaartje voor de vrijdag of zaterdag kost € 35,-. Voor € 60,- krijg je toegang voor het hele weekend. De zondag is gratis toegankelijk!

Nirwana Tuinfeest Logo

Nirwana Tuinfeest 2024

Locatie
Nederland
Lierop, Nederland
Datum 9-11 augustus 2024
Tickets Dagkaarten vanaf €47.5. Combitickets vanaf €85. Kopen