The Killers, Nine Inch Nails en meer naar OpenAir St. Gallen 2018

Veel nieuwe namen voor het OpenAir St. Gallen 2018! Onder meer The Killers, Nine Inch Nails en  Nothing But Thieves zijn aankomende zomer te zien op het Zwitserse festival.

Maar het houdt niet op bij de bovenstaande artiesten. Ook Angus & Julia Stone, CHVRCHES, Jungle, Portugal. The Man, First Aid Kid en nog 22 andere namen zijn zojuist aangekondigd.


Eerder werd een optreden van Depeche Mode al bekendgemaakt.

Het Zwitserse festival vind een week eerder dan Rock Werchter plaats. Bovengenoemde namen zijn dan ook meteen kanshebbers voor een plekje op Rock Werchter! Ook Down The Rabbit Hole-bezoekers kunnen deze bevestigde namen in de gaten houden. Het festival op de Groene Heuvels vindt namelijk in hetzelfde weekend plaats.

The Killers

Met debuutsingle ‘Mr. Brightside’ in 2003 en debuutplaat Hot Fuss in 2004 scheerde The Killers meteen hoge toppen. Ondertussen staat de teller op vier albums, met als laatste Battle Born uit 2012. Datzelfde jaar werden ze door de lezers van NME als op twee na beste live act aller tijden verkozen. Onder andere Bruce Springsteen en Arctic Monkeys moesten het hoofd buigen. Met ‘Somebody Told Me’ en ‘When You Were Young’ wonnen ze in 2005 en 2007 de Grammy voor Beste Rocknummer. Afgelopen september verscheen het laatste album Wonderful Wonderful, waarmee de band in 2018 gaat touren. Op 28 februari staan de heren in een goed gevulde Ziggo Dome.

OpenAir St. Gallen 2018

OpenAir St. Gallen vindt dit jaar plaats van 28 juni tot en met 1 juli. Ben je van plan om OpenAir St. Gallen te gaan bezoeken? Vergeet je dan niet te registreren. Voordat je een ticket kunt aanschaffen, dien je eerst een ‘fan-account’ aan te maken. Het festival bestaat al sinds 1977. Vanaf dat moment vindt, steeds in het laatste weekend van juni, jaarlijks een editie plaats. Vorig jaar speelden onder andere Biffy Clyro, Bastille, Die Toten Hosen, Lorde en Alt-J op het festival.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.