OpenAir St. Gallen 2018 onthult Depeche Mode

Een nieuwe festivalshow voor Depeche Mode. De band speelt op 30 juni 2018 op het Zwitserse OpenAir St. Gallen. Een passage op Rock Werchter begint op deze manier steeds waarschijnlijker te worden.

Het is niet de eerste show die de band bekendmaakt. Onder andere Tinderbox, Les Vieilles Charrues en Main Square Festival konden de komst van de Britten al bevestigen.

Depeche Mode

De band wordt één van de grootste elektronicabands ooit genoemd. Depeche Mode heeft ondertussen al 13 albums uitgebracht. Violator en Music for the Masses staan bekend als klassiekers in het genre. Je kent Depeche Mode wellicht van hits als ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. Vorig jaar stond de band onder andere op Bilbao BKK en NOS Alive. Dit jaar zijn er al meerdere Europese festivalshows aangekondigd. Speelt de band ook op een Nederlands of Belgisch festival?

OpenAir St. Gallen 2018

OpenAir St. Gallen vindt dit jaar plaats van 28 juni tot en met 1 juli. Early-birds gaan op 18 november in de verkoop. Ben je van plan om OpenAir St. Gallen te gaan bezoeken? Vergeet je dan niet te registreren. Voordat je een ticket kunt aanschaffen, dien je eerst een ‘fan-account’ aan te maken. Het festival bestaat al sinds 1977. Vanaf dat moment vindt, steeds in het laatste weekend van juni, jaarlijks een editie plaats. Vorig jaar speelden onder andere Biffy Clyro, Bastille, Die Toten Hosen, Lorde en Alt-J op het festival.