Lenny Kravitz uitgesloten voor festivals in de Benelux

2746
Lenny Kravitz

De laatste keer dat we Lenny Kravitz zagen is alweer drie jaar geleden. Dit jaar keert hij eindelijk weer terug met de Raise Vibration Tour 2018. 

The Krav komt weer naar Europa! Vanaf begin juni geeft hij een tour ter promotie van zijn nieuwe album ‘Raise Vibration’, die rond dezelfde tijd uitkomt. Met de Raise Vibration Tour 2018 gaat hij heel Europa door. Op vrijdag 15 juni staat hij in het Sportpaleis in Antwerpen en ongeveer een week later is hij te vinden in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Met dit goede nieuwe komt helaas ook wat minder goed nieuws. Door de concerten van de New Yorker in juni en juli, wordt hij uitgesloten van de festivals in België en Nederland. Tijdens Pinkpop staat hij bijvoorbeeld, zoals hierboven genoemd, in het Sportpaleis in Antwerpen. Met Rock Werchter is hij in Frankrijk. Wil je Kravitz toch graag zien spelen of een festival? Dan moet je naar Frankrijk, Duitsland of zelfs Italië. Daar is hij namelijk op verschillende festivals te vinden, waaronder De Nimes Festival, Lucca Summer Festival en Stuttgart Jazzopen Festival.

Tickets voor de Ziggo Dome gaan aankomende donderdag (25 januari) in de verkoop. Een ticket voor het Sportpaleis kan je een dag later, op vrijdag 26 januari scoren.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz ken je waarschijnlijk wel van zijn monster hits ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Fly Away’ en ‘Always on the Run’. Hij is al sinds 1988 actief in de muziekindustrie en heeft veel weten te bereiken vanaf zijn debuut tot nu toe. Sinds zijn debuutalbum Let Love Rule heeft hij negen andere albums uitgebracht. Een elfde album, Raise Vibration, komt dit voorjaar nog uit. Grote prijzen zoals Best Male Rock Vocal Performance (1998) en Favorite Pop/Rock Male Artist (2002) staan op zijn naam. Naast zanger is Kravitz ook acteur. Hij speelde onder andere in de Oscar-winnende film ‘Precious’ (2009) en in deel één en twee van ‘The Hunger Games’ (2012 & 2013).