Anouk voor het eerst naar Oerrock in 2018

Anouk

Een primeur voor Oerrock 2018! Anouk geeft voor het eerst een optreden op het Friese festival tijdens Hemelvaart.

De afgelopen jaren speelde Anouk nog op onder andere Bospop, Paaspop en Pinkpop; komende lente is het de beurt aan Oerrock. De Nederlandse zangeres zal op Hemelvaartsdag het podium betreden, tijdens de negentiende editie van het festival.

Naast Anouk treden onder andere ook Chef’Special, DI-RECT en Rondé op. Over het programma van de vrijdagavond is nog niks bekend. Pas wanneer de laatste kaarten zijn verkocht zullen de namen voor deze avond, die traditioneel gratis is, aangekondigd worden. De voorlopige line-up en tijdschema zijn te vinden op de website van het festival.

Naast Oerrock is Anouk ook bevestigd voor het Central Park festival 2018 in Utrecht en ZAND festival 2018 op het strand bij Almere. Waar hoop jij Anouk nog meer terug te zien?

Anouk

Anouk

Anouk staat ook wel bekend als een van de grootste artiesten van Nederland en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscené. Met de hit ‘Nobody’s Wife’ brak ze in 1997 door en sindsdien heeft ze maar liefst tien studio albums gemaakt. In 2013 vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisiesongfestival en behaalde ze de negende plek. Sinds haar debuut heeft Anouk meer dan 20 prijzen gewonnen. Zo heeft ze onder meer de MTV Award voor Best Dutch/Belgium Act (2005) en meerdere keren de Edison Awards voor Beste Nederlandse Vrouwelijke Artiest (1998, 2000, 2003, 2006, 2011) gewonnen.

Oerrock

Oerrock is een Fries festival dat gehouden wordt in het dorpje Ureterp, op nog geen kwartier rijden van Drachten. Het festival vindt plaats tijdens Hemelvaart, van donderdag 10 mei tot zaterdag 12 mei. Het evenement heeft steevast dezelfde indeling. Op de eerste festivaldag treden de grote artiesten op, waaronder Anouk dit jaar. Op de tweede dag wordt het programma gevuld door lokale bandjes. Deze dag is tevens gratis te bezoeken. Op de derde en laatste dag spelen verschillende tributebands.

Kaarten voor Oerrock zijn helaas niet meer te verkrijgen via het internet. Wil je graag nog een kaartje bemachtigen voor het festival? Dan krijg je eind maart nog één keer de kans. Tijdens de Oerrock play-offs finale in het multiculturele centrum in Ureterp op 24 maart worden nog een beperkt aantal kaarten verkocht. De tickets zullen voor een speciale prijs van slechts € 25,- worden verkocht. De kaartverkoop begint om 12:00, wees er snel bij, want op is op!