Advertisement

Kensington, Anouk en meer naar Central Park Festival 2018

Opnieuw een festivalbevestiging voor Kensington. De Utrechtse band staat samen met Anouk en Chef’Special op de tweede editie van het Central Park Festival.

Vorig jaar beleefde het Utrechtse festival een succesvolle eerste editie. Vandaag werd bekend gemaakt dat je op zaterdag 26 mei 2018 opnieuw kunt genieten van fijne Nederlandse bands. Dit maal zijn Kensington, Anouk en Chef’Special van de partij. Kensington speelde ook vorig jaar op Central Park Festival

Wil jij aankomende editie niet missen? Vanaf 1 december kun je via de website je early birds tickets scoren.

Kensington

Kensington
Foto: Bart Heemskerk

Het lijkt erop dat Kensington ook in 2018 een volle festivalagenda heeft. Vorige week werd de band al aangekondigd voor Paaspop en Dauwpop, en nu is Central Park Festival aan de beurt.

De Utrechtse band zat in 2017 ook zeker niet stil. De heren stonden onder andere op onder andere Pinkpop, Concert At Sea en Sziget. Daarnaast verkochten ze maar liefst vijf keer de Ziggo Dome uit. Wil je Kensington in festival-actie zien? Hier kun je hun concert op Lowlands 2014 herbekijken!

Central Park Festival 2018

Na een succesvolle eerste editie vindt Central Park Festival in 2018 opnieuw plaats. Het festival wordt gehouden op Festivalpark Down Under in Utrecht op zaterdag 26 mei 2018. Met onder andere Kensington, Chef’Special en Anouk zijn de eerste namen inmiddels bekend. Wil je er bij zijn? Via de website kun je vanaf 1 december een kaartje bestellen. De early bird kaarten kosten €25,00 en zijn beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Central Park Festival Logo

Central Park Festival 2023

Locatie
Nederland
Utrecht, Nederland
Datum 17-18 juni 2023
Line-up
Anouk
Goldband
Suzan & Freek
Tickets Kopen