Parklife 2018 presenteert N.E.R.D, Lorde, The xx en meer

N.E.R.D

De line-up van Parklife 2018 is bekend. Onder andere N.E.R.D, Lorde en The xx zijn rond Pinkpop en Best Kept Secret te zien op het Britse festival.

Via een video op Facebook is het programma van het festival bekend gemaakt. Naast de eerder genoemde artiesten zijn ook Bonobo, Liam Gallagher, Skepta en Jamie XX aangekondigd. In de video van het festival zijn alle 105 namen te zien die aankomende zomer in Manchester het podium betreden.

Het festival vindt in dezelfde periode als Best Kept Secret en Pinkpop plaats. Er is dus een grote kans dat we een aantal namen ook zullen zien op deze Nederlandse festivals. Wie de kanshebbers precies zijn, kan je op de onderstaande poster zien:

N.E.R.D

Rapgroep N.E.R.D. bestaande uit Pharrell Williams, Shay Haley en Chad Hugo scoorde in 2002 hun eerste hitje in Nederland, genaamd ‘Lapdance’. De echte doorbraak kwam pas écht met ‘She Wants To Move’. Eerder stonden ze op Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter. Na een jarenlange pauze zonder nieuw materiaal en optredens werd eind 2017 een nieuw album genaamd  No_One Ever Really Dies uitgebracht. Het optreden op Parklife zal het eerste Europese festival voor 2018 zijn voor de mannen.

Parklife 2018

Parklife vindt in 2018 voor de 9e keer plaats. Op 9 en 10 juni is het Heaton Park in Manchester de thuisbasis van het festival. Vorige jaren stonden onder andere The 1975,  Frank OceanMajor Lazer en The Chemical Brothers op het festival. De ticketverkoop start op donderdag 1 februari om 10:00 uur. Kaartjes voor beide dagen kosten ongeveer € 125,-. Een dagticket kost ongeveer € 75,-. Wil je meer informatie over het festival, dan kun je terecht op officiële festivalwebsite.