Ook komende zomer sluit Nothing But Thieves aan in het festivalcircuit. Als winnaar van de Gouden Tip zijn de mannen te zien op Pinkpop. Ook Paaspop maakte eerder al de komst van de Britten bekend. Maar los van de optredens, wat weten jullie eigenlijk van deze band?

Inmiddels heeft de groep er een tweejarige tour op zitten. Maar van rust lijkt geen sprake. Eind 2017 verscheen het nieuwe album Broken Machine. Dit betekent nog meer shows voor deze zomer. Mede door steengoede hits en sterke liveshows is het niet gek dat de status ‘publieksfavoriet’ en een optreden op Pinkpop 2018 binnen zijn. Maar ondanks dat Conor & co zo geliefd zijn, vragen wij ons af hoe goed jij ze eigenlijk kent? Bewijs jezelf hieronder in de Artist Quiz!

Artist Quiz

Nothing But Thieves

Foto: Kamiel Scholten

Nothing But Thieves is een alternatieve rockband uit het Britse Southend-on-Sea. De band bestaat uit Conor Mason (zang en leadgitaar), Joe Langridge-Brown (gitaar), Dominic Craik (keyboard en gitaar), Philip Blake (basgitaar) en James Price (drums). Na de oprichting in 2012 werd in 2013 het eerste succes geboekt met debuutsingle ‘Itch’. Debuutalbum Nothing But Thieves kwam uit op 16 oktober 2015. Naast ‘Itch’ zijn ook hits als ‘Wake Up Call’ en ‘Trip Switch’ hierop te vinden.