Die Antwoord, Limp Bizkit en meer naar Boomtown Fair 2018

Limp Bizkit
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Een hele lading nieuwe namen voor het Engelse festival Boomtown Fair 2018. Onder meer Die Antwoord en Limp Bizkit zijn hier aan de line-up toegevoegd. 

Gorillaz was al een tijdje geleden bekendgemaakt voor de komende editie. Nu voegt zich daar een hele lading nieuwe namen bij toe. Naast bovenstaande acts zijn ook Sleaford Mods, Ben Harper & The Innocent Criminals en Omar Souleyman aan het affiche toegevoegd. De complete lijst met nieuwe namen voor het festival is hieronder op de poster te zien.

Limp Bizkit

Limp Bizkit
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Limp Bizkit is een Metal- en Rapband uit Jacksonville, Florida. Met inmiddels 6 albums op zak en vele shows later zijn ze deze zomer terug op de Europese festivalweides. Onder meer VOLT festival en Hellfest kunnen komende zomer springen op nummers als ‘My Generation’ en ‘Rollin”.

Boomtown Fair 2018

Het Engelse festival Boomtown vind in 2018 voor de 10e keer plaats in Winchester. Het festival zal plaats vinden van 9 tot en met 12 augustus. Met namen als Limp Bizkit en Gorillaz zet het festival opnieuw een mooie line-up neer. Kaarten voor het festival zijn al in de verkoop gegaan. Voor meer informatie kan je terecht op de officiële festivalsite.