Avenged Sevenfold, Marilyn Manson, Limp Bizkit en Stone Sour spelen op Hellfest 2018! Het festival strooit deze week met namen en voegt vandaag deze vier grootheden toe aan het affiche.

Gisteren maakte het festival ook al vier namen bekend. Toen was het de beurt aan Judas Priest, Megadeth, Nightwish en Hollywood Vampires. De dag daarvoor werd de komst van Iron Maiden bekendgemaakt. De organisatie doet er nog een schep bovenop door bekend te maken dat er morgen wederom vier nieuwe namen bekend gemaakt worden.

Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold is een Amerikaanse hardrockband. Het viertal gaat al een tijdje mee. ‘A7X’ werd in 1999 opgericht. De bezetting verschilde door de jaren heen, maar aan steengoede rocknummers was nooit een gebrek. Met nummers als ‘Nightmare’ en ‘Hail to the King’ veroverde de Californische band ook menig festival. In 2014 werd onder meer Pinkpop nog plat gespeeld door Avenged Sevenfold. Komend jaar speelt de band op Rock am Ring, Nova Rock en Download.

Hellfest 2018

Hellfest is een rock-, metal- en punkfestival in het westen van Frankrijk. Van 22 tot en met 24 juni 2018 zal het plaatsje Clisson weer een broeinest van punkers en metalheads worden. De ‘pelgrimage voor metalheads’ trok afgelopen jaar meer dan 350.000 bezoekers. Met drie hoofdpodia is er genoeg ruimte voor allerlei iconen uit de heavy metal, bekende punkhelden en nieuwe pioniers in de rockmuziek. Dit jaar zijn onder meer Iron Maiden, Avenged Sevenfold en Nightwish te zien op het festival. Kaarten voor het festival zijn al uitverkocht. Voor meer informatie kan je terecht op de website.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?