Dua Lipa, Underworld en meer naar Tomorrowland 2018

1954

Tomorrowland 2018 heeft weer een flink aantal namen aan de line-up toegevoegd. Dit jaar gaan we onder andere Dua Lipa, Underworld en 2manydjs terugzien in België.

Ook Armand van Helden, Henri PFR en Lil Pump zijn aanwezig op de twee weekenden van Tomorrowland. Alle nieuw aangekondigde namen komen hieronder voorbij in het filmpje. De organisatie laat verder weten binnenkort opnieuw met nieuwe namen te komen. Stay tuned!

Eerder werd al de komst van onder meer French Montana, Hardwell en Armin van Buuren bekendgemaakt. De volledige line-up check je op officiële festivalwebsite.

Dua Lipa

De muziekcarriére van deze Britse zangeres gaat haar voor de wind. Met het nummer ‘Be The One’ brak ze in 2015 door en sindsdien is ze niet meer te stoppen. Sinds dit debuut heeft ze veel hits gehad waaronder ‘Hotter Than Hell’, ‘New Rules’ en ‘Scared to be lonely’ met Martin Garrix.

De optredens tijdens Tomorrowland zijn dit jaar niet haar eerste verschijningen op een festival. Begin juni is ze ook al te vinden op het Orange Warsaw en Rock Werchter.

Tomorrowland

Tomorrowland is het grootste elektronische muziekfestival ter wereld. Wat begon als een klein Belgisch festival in 2005 is uitgegroeid als een van de populairste festivals, niet alleen in Europa, maar over de hele wereld. Uniek aan Tomorrowland 2018 is dat het festival verspreid is over twee weekenden. Zowel in het weekend van 20-21-22 juli én in het weekend van 27-28-29 juli wordt het festival gehouden. De stages van de artiesten verschillen wel per weekend, dus let goed op dat je wel het juiste schema bij de hand hebt.

De tickets in de pre-sale waren binnen een halfuur uitverkocht, of zoals Tomorrowland het zelf zegt: “with a speed of Ferrari”. Iedereen die nog geen kaartje heeft weten te bemachtigen heeft 3 februari nog een keer de kans. Hier komt later nog informatie over volgens de site van Tomorrowland. Verwachtingen zijn dat ook deze tickets snel de deur uit zullen gaan. Dus wees er 3 februari op tijd bij om een ticket te kopen!

 

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.