Johan, My Baby en meer naar Vestrock 2018

My Baby
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De eerste namen voor Vestrock 2018 zijn bekend. Het Zeeuwse festival presenteert onder andere Johan, My Baby en Rowwen Heze.

In totaal onthult het festival veertien acts tijdens deze eerste lichting namen. Andere namen op het affiche zijn White, Millionaire en Blaudzun. De eerste namen zijn de opvolgers van onder meer Biffy Clyro en Broederliefde, die vorig jaar op het festival stonden. In onderstaand filmpje onthult het festival de namen tot nu toe.

Johan

Johan is een Nederlandse band rondom zanger en gitarist Jacob de Greeuw. In de periode tussen 1996 en 2009 brengt de band vier studioalbums uit. Met nummers als ‘Day is Done’ en ‘Tumble and Fall’ bereikte Johan een groter publiek. Het succes werd in 2002 bekroond met een Edison in de categorie ‘Beste Groep Nationaal’. Nu is Johan terug, want op 13 april komt het nieuwe album uit. Ook is de band te zien op Dauwpop, Motel Mozaique en in diverse Nederlandse clubs.

Vestrock 2017

Vestrock vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni in Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw in het teken van de jongste festivalfans met Vestrock Junior. In de afgelopen paar jaar stonden onder andere Limp Bizkit en Biffy Clyro al op het affiche.

Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je € 56,50. Daarnaast zijn dagtickets beschikbaar: de vrijdag kost €36,50, voor de zaterdag leg je € 41,50 neer. Ook zijn er Vestrock Junior-tickets (zondagmiddag), deze kaarten kosten € 21,50. Voor de campingovernachting van vrijdag op zaterdag betaal je € 16,50. Meer informatie is te vinden op de website van Vestrock.

Vestrock Logo

Vestrock 2024

Locatie
Nederland
Hulst, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen