Vestrock 2017 strikt onder meer Biffy Clyro en Broederliefde

Biffy Clyro
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Zeeuws-Vlaanderen gaat goed rocken in juni! De organisatie van Vestrock maakte zojuist namelijk de komst van onder meer Biffy Clyro bekend. Ook Broederliefde is van de partij in Hulst.

Het festival in Hulst onthulde vanochtend tien nieuwe namen. Naast de bovengenoemde namen geven onder anderen DeWolff en Joep Beving acte de présence. Eerder werden Jett Rebel en The Common Linnets al toegevoegd aan de line-up. Check voor alle reeds bevestigde namen de onderstaande festivalposter.

Biffy Clyro

Biffy Clyro is een Schotse rockband die in 1995 voor het eerst het licht zag. Na een korte pauze gaat de band aankomende zomer weer touren met hun zevende en nieuwste album Ellipsis. Ellipsis kwam in juli 2016 uit en viel bij het publiek in de smaak gezien het feit dat het album in korte tijd bovenaan de hitlijsten pronkte in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Biffy Clyro was al bevestigd voor optredens op onder meer Pinkpop, Mainsquare en OpenAir St. Gallen en nu dus ook voor Vestrock.

Vestrock 2017

Vestrock vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 4 juni in Hulst. De laatste dag van het festival staat traditiegetrouw voor een groot deel in het teken van de allerjongste festivalfans met Vestrock Junior. Voor het festival zijn verschillende tickets verkrijgbaar. Een combiticket voor de vrijdag en zaterdag kost je € 56,50. Een dagticket voor vrijdag kost €36,50, voor de zaterdag leg je € 41,50 neer. Vestrock Junior-tickets (zondagmiddag) kosten € 21,50 en de zondagavond bezoek je voor € 16,50. In de afgelopen paar jaar pronkten de namen van Limp Bizkit, White Lies en Lonely the Brave al op het affiche. Meer informatie is te vinden op de website van Vestrock.

Vestrock Logo

Vestrock 2024

Locatie
Nederland
Hulst, Nederland
Datum 31 mei - 1 juni 2024
Tickets Kopen