Summer Sonic 2018 onthult Queens of the Stone Age en meer

qotsa

Het affiche van het Japanse Summer Sonic krijgt steeds meer vorm. Dat betekent helaas ook steeds meer afvallers voor Lowlands en Pukkelpop. Onder andere Queens of the Stone Age en Linkin Parks Mike Shinoda zijn in deze periode in Japan.

Eerder maakte Summer Sonic onder ander Beck en Noel Gallagher bekend. Nu worden ook bovenstaande acts aangekondigd. Daarnaast staan artiesten als St. Vincent en Nine Inch Nails op het Japanse festival. Hieronder vind je het gehele affiche van Summer Sonic 2018. De gele acts zijn nieuw aangekondigd.

Het festival vindt plaats in het zelfde weekend als Lowlands en Pukkelpop. Zeer waarschijnlijk kunnen al deze acts dan ook worden afgeschreven voor deze twee festivals.

Queens Of The Stone Age

queens of the stone age

 

Queens Of The Stone Age werd opgericht in 1996 in Palm Desert, Californië. Inmiddels heeft de band al 6 albums op zak, met het in augustus uitgekomen Villains als meest recente wapenfeit. Met de tour voor dat album zijn ze komend jaar ook op de festivals te zien. Zo staan ze komende zomer op Down The Rabbit Hole in Beuningen, bij Nijmegen.

Summer Sonic 2017

Summer Sonic is een dubbelfestival dat gehouden wordt in de Japanse steden Osaka en Tokyo. Beide festivals vinden plaats in het weekend van 18 en 19 augustus. Tickets zijn te koop via de website van het festival. Afgelopen jaar stonden onder andere Foo Fighters, Calvin Harris, Liam Gallagher en Royal Blood op het affiche. Dit jaar is het de beurt aan acts als Queens of the Stone Age, Beck en Noel Gallagher.