Queens of the Stone Age, Nick Cave en meer naar Down The Rabbit Hole 2018

qotsa

Down The Rabbit Hole viert in 2018 haar vijfde verjaardag. Het affiche van het festival krijgt nu vorm met de aankondiging van onder meer Queens of the Stone Age en Nick Cave & the Bad Seeds.

Volgens de facebookpagina van Nick Cave & the Bad Seeds spelen zij op zondag 1 juli op het festival. Naast de eerder genoemde namen zijn ook de volgende zojuist aangekondigd:

Franz Ferdinand, David Byrne, Nils Frahm, Odesza, Sampha, The Black Madonna, Calexico, Goldlink, Jon Hopkins Live, Oh Sees, Portugal. The Man, J. Bernardt, Bökkers, , IDLES, La Femme, Parcels, Tamino, Tank And The Bangas en Yungblud.

De eerste opvolger van onder meer Moderat, Nicolas Jaar en Oscar and the Wolf is daarmee aangekondigd. Wie er komend jaar nog meer het konijnenhol in duiken is nog niet bekend. Daarover horen we binnenkort vast meer.

Down The Rabbit Hole 2018

Down The Rabbit Hole 2018 vindt plaats van 29 juni tot en met 1 juli. Nu de eerste naam van het festival bekend is kan er echt uitgekeken worden naar de vijfde editie. In de afgelopen jaren stonden onder meer Damon Albarn, Moderat en Foals op het affiche. Ook blinkt het festival uit in de sfeer en de locatie in Beuningen, dat blijkt wel uit het festivalrapport van 2017. Voor meer informatie over het festival bezoek je de website van Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2018

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 29 juni - 1 juli 2018
Tickets Niet meer beschikbaar.