Axwell Λ Ingrosso, Netsky en meer completeren affiche Mysteryland 2018

Axwell Λ Ingrosso

De complete line-up van Mysteryland is door de organisatie bekendgemaakt! Onder meer Axwell Λ Ingrosso, Fatboy Slim en Netsky geven acte de présence.

Het Nederlandse dancefestival verzekert zich verder van optredens van onder andere Hardwell, Sam Feldt en Galantis. Benieuwd naar alle andere bekendgemaakte namen? Check dan onderstaande video. Voor de complete line-up kun je terecht op de officiële website.

 

Mysteryland 2018

Foto: Bart Heemskerk

Mysteryland 2018 vindt plaats op 24 tot en met 26 augustus in Haarlemmermeer, nabij Amsterdam. Elk jaar weet de organisatie de voetjes van de vloer te krijgen met een geheel dansbare line-up. Dit jaar zijn onder meer Axwell Λ Ingrosso, Hardwell en Fatboy Slim van de partij. Tickets voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. De early birds zijn al gevlogen, maar er is nog veel om uit te kiezen. Zo kun je voor het festival zowel dagkaarten als weekendkaarten kopen. Zelfs kamperen en VIP-tickets zijn verkrijgbaar.

Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite. Benieuwd hoe het festival door haar bezoekers wordt ervaren? Neem dan een kijkje in ons festivalrapport van afgelopen jaar.