Dagindeling We Are Electric 2018 bekend

Foto: Bart Heemskerk

Het plannen kan beginnen! De dagindeling van We Are Electric 2018 is bekend. Het keuzemoment voor dag-bezoekers is daarmee ook aangebroken.  

De kaarten voor We Are Electric gaan op 10 maart in de verkoop. Voor iedereen die van plan was het festival slechts één dag te bezoeken kan nu ook de beslissing gemaakt worden. De vrijdag, zaterdag en zondag van WAE kosten gelukkig allemaal hetzelfde (€49 ex.), dus daar hoeft de beslissing niet vanaf te hangen. Wel moet er nu gekozen worden tussen de verschillende headliners.

Voor de vrijdag staan headliners Justice en Mura Masa gepland. Ook De Jeugd van Tegenwoordig mogen de eerste dag van het festival de kop eraf bijten. De zaterdag ziet optredens van onder andere The Prodigy en Paul Kalkbrenner En last but not least wordt de zondag afgesloten met Martin Garrix. De volledige dagindeling, of tot hoe ver die nu bekend is, zie je hieronder:

We Are Electric 2018

© Bart Heemskerk

We Are Electric zal in 2018 plaats vinden van 6 tot en met 9 juli. Dit zal op een nieuwe locatie zijn, ze verhuizen namelijk naar het Velderbos in Boxtel. Elk jaar zijn hier weer de vetste elektronische acts te zien. Afgelopen jaar waren er onder andere Rudimental en Pendulum te zien. Loyalty tickets voor het festival gaan vanavond al in de verkoop en kosten je €83,50. De reguliere voorverkoop begint zaterdag om 10:00. Dan kost een kaartje €93,50. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site. Wil je weten hoe het vorig jaar was op We Are Electric, check dan ons festivalrapport.