David Guetta sluit Exit Festival 2018 af

David Guetta
Foto: TNS Sofres

Exit Festival 2018 heeft twee nieuwe namen bekendgemaakt. David Guetta en LP zijn toegevoegd aan de line-up. David Guetta is ook de afsluiter voor het festival. 

De twee nieuwe namen heeft de organisatie bekendgemaakt op de website van het festival. Daar is te lezen dat LP de openingsact is van Exit, en David Guetta de afsluiter wordt. Met David Guetta heeft het festival een grote naam binnengehaald. Eerder zijn al artiesten als Migos, Ziggy Marley, Fever Ray en Ben Klock aangekondigd. Komende tijd volgen er nog meer bevestigingen.

David Guetta

David Guetta is één van de bekendste dj’s ter wereld. Hij begon zijn dj-carrière door te draaien in kleine clubs in Parijs. Dit begon met het draaien van plaatjes, tot hij zich verdiepte in de housemuziek. Hiermee kreeg hij zijn eigen club-avonden, tot hij in 2002 zijn debuutalbum Just a Little More Love uitbracht. Hiermee verkreeg hij al meer populariteit.

Guetta’s echte internationale doorbraak gebeurde echter in 2009, met zijn derde album One Love. Hierop waren hits te vinden als ‘Sexy Bitch’, en ‘Memories’. In 2011 bracht hij zijn volgende album Nothing but the Beat uit. Dit album had wat meer rock-invloeden. Met dit album op zak werd hij in datzelfde jaar uitverkozen tot beste dj van de wereld. Nog altijd is David Guetta één van de grootste dj’s van de wereld. Hij tourt dan ook volop, en is komende zomer onder andere op Lollapalooza Berlin, Park Life Festival en Exit te zien.

Exit Festival 2018

Exit 2018 vindt plaats van 12 t/m 15 juli in Servië. Op Exit zijn onder andere Migos, David Guetta en Ben Klock te zien. Naast de sterk line-up is ook de locatie echter de moeite waard. Het festival vindt plaats in het Petrovaradin fort, wat de sfeer uniek maakt. Tickets voor het gehele festival (inclusief camping en busreis) kosten €270. Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar, deze kosten €36. Voor meer informatie kun je de website raadplegen.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.