Advertisement

Fever Ray, Sevdaliza en anderen naar EXIT 2018

Het Servische EXIT onthult vier nieuwe namen. Fever Ray, Sevdaliza, Madball en Brujeria zijn half juli op het festival te bewonderen.

De vier nieuwe toevoegingen voegen zich bij een reeks eerder bekendgemaakte artiesten. Toen werd duidelijk dat Richie Hawtin, Ben Clock, Adam Beyer b2b Ida Engberg op EXIT spelen. Check de complete affiche hieronder:

Madball

De hardcore veteranen van Madball touren na tientallen jaren nog altijd. De jonge honden van toen zijn inmiddels opgegroeid maar lijken nog altijd op dezelfde manier tegen de wereld aan te kijken als 30 jaar geleden. Madball is één van de vaandeldragers binnen de hardcorescene en hebben een bizar aantal shows op de teller staan. De band speelde in het verleden op festivals als Dour, Jera On Air, Hellfest en Zwarte Cross. Komend jaar is de band te zien op Graspop en Hellfest.

EXIT Festival 2018

EXIT Festival vindt plaats van 12 tot en met 15 juli 2018 in de Servische stad Novi Sad. Tickets voor voor het evenement kosten €109,- in de Early Bird-verkoop. Je reis vanuit Nederland of België fix je simpel via Festival.Travel. Vorig jaar stonden onder meer The Killers, Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner, Years & Years, Jake Bugg en Hardwell op het programma.

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2021

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 8-11 juli 2021
Line-up
David Guetta
Paul Kalkbrenner
DJ Snake
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam