NOS Primavera Sound 2018 maakt dagindeling bekend

Bezoekers van NOS Primavera Sound opgelet, de dagindeling van het festival is bekend. Wil je slechts een dag naar het Portugese festival, dan kun je nu je favoriete dag uitzoeken.

Donderdag 7 juni is de eerste dag van het festival. Deze dag staat in het teken van Lorde en Tyler, The Creator. Daarnaast vinden Jamie xx en Father John Misty hun weg naar de donderdag van het festival.

Ook dag twee is eigenlijk niet te missen. Met A$AP Rocky en Vince Staples staan er twee grote hiphopacts. Daarnaast toppen Fever Ray en The Breeders het affiche op de vrijdag van NOS Primavera Sound.

De zaterdag is de slotdag van het Portugese festival en wordt afgesloten is stijl. Met Nick Cave & The Bad Seeds en The War On Drugs staan er twee echte publiekstrekkers op de line-up. Ook Mogwai en Arca zakken op zaterdag 9 juni af naar Porto.

Benieuwd naar de volledige dagindeling? Bekijk hem hieronder!

NOS Primavera Sound 2018

Photo Credits: Hugo Lima

De Portugese versie van Primavera Sound vind plaats van 7 tot en met 9 juni in Porto. In 2017 stonden onder meer Bon Iver en Justice op het affiche. Komende editie zijn onder andere Nick Cave and the Bad Seeds, The War On Drugs en Lorde op het festival te zien. Kaarten voor het festival kosten je €125,- voor een heel weekend. Een dagkaart is vanaf €60,- te verkrijgen. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de site van het festival.

Primavera Sound Porto Logo

Primavera Sound Porto 2024

Locatie
Portugal
Porto, Portugal
Datum 6-8 juni 2024
Line-up
Lana Del Rey
Pulp
SZA
Lana Del Rey, Pulp, SZA +31 meer
Tickets Kopen