Paléo Festival
Tickets
19-24 juli 2022
Zwitserland
Nyon, Zwitserland

Paléo Festival 2018 onthult Depeche Mode, Gorillaz en meer

Paléo Festival komt met heel veel grote namen. Het zesdaagse festival komt met onder meer Depeche Mode, The Killers en Gorillaz. 

Paléo Festival maakt in een keer de gehele line-up bekend. Naast bovengenoemde headliners staan ook acts als Lenny Kravitz en MGMT op het programma. Daarnaast vinden we Belgische trots Warhaus op het Zwitserse affiche. Met acts als Nina Kraviz en Bicep (live) kan er ook genoeg gedanst worden in Nyon. Het gehele affiche vind je hieronder.

Depeche Mode

De band wordt één van de grootste elektronicabands ooit genoemd. Depeche Mode heeft ondertussen al 13 albums uitgebracht. Violator en Music for the Masses staan bekend als klassiekers in het genre. Je kent Depeche Mode wellicht van hits als ‘Just Can’t Get Enough’, ‘Enjoy the Silence’ en ‘Personal Jesus’. Vorig jaar stond de band onder andere op Bilboa BKK en NOS Alive. Dit jaar zijn er al meerdere Europese festivalshows aangekondigd.

Paléo Festival 2018

Paléo Festival is het grootste festival van Zwitserland en vindt dit jaar plaats van maandag  tot en met zondag 26 juli. Ongeveer 230.000 muziekliefhebbers krijgen de kans om mee te zingen in Zwitserland. De tickets gaan woensdag 28 maart om 12 uur ’s middags in de verkoop. Over de prijs is vooralsnog niets bekend. Voor een dagkaartje tel je ongeveer €60,- neer. Voor een combiticket ben je ongeveer €310,- kwijt. Overige praktische informatie vind je hier.

Paléo Festival Logo

Paléo Festival 2022

Locatie
Zwitserland
Nyon, Zwitserland
Datum 19-24 juli 2022
Line-up
Stromae
Orelsan
DJ Snake
Stromae, Orelsan, DJ Snake +59 meer
Tickets Kopen