Waar Nederland vandaag Pasen viert, hebben wij iets anders te vieren: de opening van het festivalseizoen 2018. Dat vieren we natuurlijk op Paaspop. Ben je er niet bij? Geen zorgen, wij hebben het concert dat Di-Rect vorig jaar gaf op hetzelfde festival voor je klaar staan. Pak je jus d’orange en croissantje er dus bij en geniet!

Wij vieren Pasen het liefst op het platteland van Schijndel met een biertje in de hand en een hele hoop goede muziek. Op Paaspop zijn vaak een hoop toppers van eigen bodem te vinden. 2017 was daar geen uitzondering op. De vaderlandse rockers van Di-Rect braken vorig jaar de tent namelijk helemaal af. Met een voltallige band inclusief blazers komen hits als ‘Times Are Changing’ en ‘This Is Who We Are’ nog beter uit de verf. Laten we er verder niet meer omheen draaien, zorg dat je lekker zit en geniet van Di-Rect op Paaspop 2017.

Di-Rect


Met een debuutalbum dat alweer dateert uit 2001 is Di-Rect één van de meest doorgewinterde acts van de moderne Nederlandse rockbands. Met acht studio-albums op zak heeft de band uit Den Haag ook genoeg materiaal om een festivalshow goed op te vullen. Vorig jaar deed Di-Rect al een ronde langs de Nederlandse festivals, toen kwamen o.a. Paaspop en Dauwpop aan de beurt. Met een nieuw album en ep op zak mogen we ze verwelkomen op Concert at Sea en Zwarte Cross. Wij hebben er in ieder geval zin in!