Guus Meeuwis, Di-Rect en Jonathan Jeremiah naar Concert at Sea 2018

Guus Meeuwis
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Maar liefst 15 nieuwe namen zijn toegevoegd aan de line-up van Concert at Sea 2018. Guus Meeuwis, Di-Rect en Jonathan Jeremiah zijn onderdeel van deze nieuwe set namen.

Eerder waren Sting, Alanis Morissette en Racoon al aangekondigd voor het Zeelands festival. Naast deze namen gaan we nu ook de onderstaande namen terug zien op 28, 29 en 30 juni.

Alle nieuw aangekondigde namen zijn:
– Guus Meeuwis
– DI-RECT
– Broederliefde
– Van Dik Hout
– Jonathan Jeremiah
– Jonna Fraser
– Jacqueline Govaert
– HAEVN
– TRAUDES
– Wulf
– Muyayo Rif
– Thebluebirdsmusicnl
– Michelle David & The Gospel Sessions
– Jim van der Zee
– The Dirty Daddies

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis breekt in 1995 plotsklaps door met de hit ‘Het is een Nacht’. Van onbekende rechtenstudent veranderd hij in één van de bekendste Nederlandse zangers. Een avond in de kroeg zonder ‘Per Spoor’, ‘Brabant’ of ‘’t dondert en ’t bliksemt’ is haast niet meer voor te stellen. Naast 50 edities van Groots met een zachte G is de Brabander ook niet weg te denken van de Nederlandse festivals. Naast Concert at Sea gaan we hem dit jaar ook nog zien schitteren op ParkCity en Paaspop.

 

Concert at Sea

Concert at SEA is een initiatief van de band Bløf en wordt sinds 2006 georganiseerd. Bløf staat dan ook elk jaar als afsluitende act op het affiche. Het Zeeuwse festival vindt dit jaar plaats van donderdag 28 juni tot en met zaterdag 30 juni, zoals vanouds op de Brouwersdam. Komende editie staan onder andere Sting, Alanis Morissette en Ronnie Flex op het programma. Kaarten voor het festival zijn helaas allang niet meer te verkrijgen, die waren namelijk al binnen twee uur uitverkocht! Wel kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Als je nog opzoek bent naar tickets heb je hier de meeste kans om ze te krijgen. Kaarten die geretourneerd worden, worden aangeboden aan de eerstvolgende op de wachtlijst. Meer informatie hierover vind je op de website.

Concert at Sea Logo

Concert at Sea 2024

Locatie
Nederland
Ouddorp, Nederland
Datum 27-29 juni 2024
Line-up
Chef'Special
BLØF
Racoon
Tickets Kopen