Muse komt naar de bioscoop. De driekoppige band vertoont de show van de Drones World Tour wereldwijd in de bioscoop. Eerder dit jaar deed Nick Cave & the Bad Seeds dit al met hun Distant Sky.

Voor fans van Muse lijkt dit de uitgelezen mogelijkheid om toch nog wat van het drietal te zien dit jaar. De band doet namelijk geen zaalshows en een select aantal festivals. Dichterbij dan optredens op Rock Am Ring en Rock Im Park komt de Engelse formatie niet. Gelukkig komt de ‘Drones World Tour’ via de bioscoop wel naar ons toe.

Op 12 juli is het zo ver, dan kun je in de bioscoop genieten van de meest recente tournee van Muse. De registratie is een verzameling van meerdere concerten en staat natuurlijk bomvol hits. De kaartverkoop voor de vertoning gaat van start op donderdag 3 mei. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de registratie bezoek je de website van de band.

Muse

muse
Foto: Kamiel Scholten

Muse is een rockband uit Teignmouth, Engeland. Na het verschijnen van het debuutalbum Showbiz in 1999 volgde de grote doorbraak met Origin of Symmetry in 2001. Nummers als ‘Plug In Baby’, ‘Bliss’ en ‘Feeling Good’ werden internationale hits. Met het eveneens geprezen Absolution uit 2003 groeide Muse uit tot een headliner van wereldformaat. Het jaar daarna stond het Engelse trio voor het eerst als afsluiter op festivals als Glastonbury en Pinkpop. Inmiddels heeft de band al zeven albums uitgebracht en daarvan miljoenen platen verkocht. In 2015 stond de groep nog op Pinkpop en Rock Werchter.

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?