Arctic Monkeys komt met speciale pop-up stores

768
Photo: Zackery Michael

Een buitenkans voor Arctic Monkeys-fans! Binnenkort krijgen ze de mogelijkheid om alle merchandise van hun favoriete band in de slaan in speciale pop-up stores. 

Op 11, 12 en 13 mei worden er tijdelijk speciale pop-up stores van de Britse band opgezet in zes grote steden, waaronder thuisbasis Sheffield. De actie valt dus samen met de release van het nieuwe album Tranquility Base Hotel & Casino op vrijdag 11 mei.

In deze tweedaagse merchandisewinkels is alles wat met de Arctic Monkeys te maken heeft te vinden. Niet alleen shirts, posters en mokken, maar je kunt er ook een speciaal vinyl op te kop tikken! Bekijk in de aankondiging waar en op welke data de pop-up stores precies te vinden zijn:

Arctic Monkeys

Photo: Zackery Michael

De Britse indierockband Arctic Monkeys zag voor het eerst het licht in 2002 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd. De heren hebben tot nu toe vijf albums geproduceerd en daar komt bijna een zesde bij. Dat mag onderhand ook wel: het meest recente album AM dateert alweer uit 2013. Met dat album stond Arctic Monkeys op de eerste editie van Best Kept Secret, maar een jaar later ook op Pinkpop en Rock Werchter. Voor komend jaar is de band al aangekondigd voor onder andere Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Mad Cool. Na de aankondiging van Amerikaanse zaalshows en het Canadese festival Osheaga zijn de heren nu dus ook op een Amerikaans festival te zien.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.